Apparaten en accessoires
Hornazo
Voorbereiding. 30min
Totaal 2u. 15min
20 stuks
Ingrediënten
Deeg
-
water100 g
-
witte wijn80 g
-
reuzel60 g
-
olijfolie25 g
-
verse gist verkruimeld25 g
-
suiker1 snuifje
-
bloem500 g
-
eieren, medium (53-63 g)2
-
zout10 g
Gemarineerd vlees
-
varkenslende in plakjes (ong. 2 cm dik, 5 x 5 cm)600 g
-
water250 g
-
zout1 tl
-
zoete paprikapoeder1 tl
-
gemalen zwarte peper½ tl
Eieren
-
eieren, medium (53-63 g) koud4
-
water te vullen tot 1L
Opbouw
-
chorizo Iberico, in plakjes (0,5 cm)150 - 200 g
-
Iberische ham in dunne plakjes100 g
-
eierdooier opgeklopt1
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 stuk
Natrium
261.7 mg
Eiwitten
13.9 g
Calorieën
1118.2 kJ /
267.3 kcal
Vetten
13.7 g
Vezels
1.2 g
Verzadigd vet
4.7 g
Koolhydraten
20.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Paasrecepten
14 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Boeddha bowl met kip
1u.
Kip in adobo saus met puree van bakbananen
Geen beoordelingen
Zonnevisfilets, vereerde rijst en truffelsap
Geen beoordelingen
Hainanese kiprijst
1u. 20min
Gebakken buns
Geen beoordelingen
Aziatische groentesoep met tofu
1u. 30min
Pastasalade met tonijn en basilicumvinaigrette
30min
Kwarktaartjes met pistache en mango
2u. 30min
Gestoomde kleefrijst met varkensvlees (Torenvormige rijstpuddinkjes)
Geen beoordelingen
Pistache Moelleux
30min
Alpenmacaroni
45min
Gezonde Miso kipnoedelsoep (Louise Keats)
30min